september 10, 2021

Wild Weekend (5 & 6 november)

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 November hebben wij voor het eerst bij Effe Anders een wild weekend. Wilde weekenden hebben we wel vaker 😉 maar niet op deze manier, dit keer staan er namelijk twee gastkoks klaar om jullie te laten genieten van een culinaire wild belevenis!
Els en Greet koken vaker voor gezelschappen en hebben al meermaals een thema avond voor ons verzorgd dus succes gegarandeerd. We serveren dit keer een 4-gangen menu met een amuse vooraf en hebben speciaal voor de gelegenheid ons wijnen en bieren assortiment aangepast en de tafels mooi gedekt zodat alles fijn op elkaar is afgestemd. De kosten voor het menu zijn €29,50p.p.

Het Menu van de avond:

Amuse

Paté van wild zwijn

Mosterdsoep met spekjes

Reegoulash met rode kool, aardappel puree en appelcompote (van eigen boomgaard!)

Appel-noten taartje met vanille ijs

Reserveren kan via ons mailadres of telefonisch via 0543-538044. Wees er snel bij, want wij hebben slechts beperkt plek.

LET OP: Onze reguliere kaart komt dit weekend te vervallen en aanpassingen op dit menu zijn helaas niet mogelijk!