Nog meer

Geniet en laat jezelf verrassen!

High tea, high ijsthee en 'wijn is fijn'

Bij ons kun je op elk moment van de dag van een uitstekende high tea genieten. De enige voorwaarde is dat je vooraf reserveert, dan doen wij de rest! Onze high tea bestaat uit twee uur lang theedrinken en genieten van twee rondes met heerlijke huisgemaakt hapjes. Je kunt kiezen uit de diverse smaken fairtrade thee van Puritea of uit onze verse munt- en gemberthee. Wij serveren bij de high tea huisgemaakt lekkers, bijvoorbeeld cheesecake, scones, warme appelbolletjes, breekchocolade, wrapjes, borrelhapjes en crostini's. Omdat wij alles zelf maken en graag gebruik maken van seizoensproducten wisselt het exacte aanbod, maar een smakelijke ervaring is gegarandeerd. In de avonduurtjes kun je bij ons ook genieten van een ‘wijn is fijn’ en op een zomerdag van een high ijsthee waarbij je twee uur lang van onze huisgemaakte ijsthee kunt genieten.

High tea

2 uur lang diverse smaken Puritea fair trade thee
Twee rondes met huisgemaakte zoete en hartige hapjes

21,50

per persoon

Reserveer
High ijsthee

2 uur lang huisgemaakte ijsthee
Twee rondes met zomerse huisgemaakte hapjes
Alleen in de zomer!

24,50

per persoon

Reserveer
'Wijn is fijn'

Prosecco Effe Anders als welkomstdrankje
Drie glazen wijn naar keuze
Vijf rondes hapjes

31,50

per persoon

Reserveer

Feesten en partijen

Wij houden wel van een feestje, en jij vast ook. Helaas is dit door het coronavirus nu even erg lastig en heb je waarschijnlijk zelf ook geen zin in een gelegenheid waarbij vrienden en familie op afstand moeten staan. Des te meer reden om het straks allemaal in te halen. Graag kijken wij na deze periode samen met jou naar mogelijkheden voor een topfeest! Alvast informatie opvragen kan natuurlijk altijd. Stuur ons dan een mailtje of bel ons en vraag naar Jonna.

Catering

Wij begrijpen dat je geen zin hebt om met je eigen feest, receptie of buurtdag te staan zwoegen in de keuken. Geen nood, wij doen dat maar al te graag en cateren op iedere gewenste locatie binnen redelijke afstand. Van een lunch- en broodjesbuffet tot warme-, koude- en themabuffetten of high tea’s op locatie. Een vast pakket bestaat bij ons niet. We stemmen het graag met je af zodat jouw gelegenheid tot in de puntjes verzorgd is!