februari 16, 2021

Griekse thema-avond 🇬🇷

Onze Griekse thema avond is al helemaal volgeboekt. Voor ons fijn voor jullie wat minder… houd onze site en socials in de gaten voor de nieuwste aankondigingen en blijf op de hoogte van thema’s en events.

Omdat het einde van de lockdown nog lang niet in zicht is en een buitenlandse bestemming al helemaal niet, nemen we jullie na het succes van de Mexicaanse thema-avond ditmaal mee naar Griekenland (nou ja, soort van dan 😉).

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari bezorgen wij tussen 17:00 en 18:00 uur een geheel verzorgd Grieks driegangenmenu bij je thuis (je ontvangt opwarminstructies bij je bestelling), inclusief muziek en aankleding!

Loopt het water jou in de mond van een Griekse salade, dolmas, tzaziki, gevulde tomaat, souvlaki en moussaka? Bestel en betaal je thema-menu dan via het formulier hieronder (vanaf 2 personen) 👇

Let op: als de betaling via iDeal voldaan is, is je bestelling geplaatst. Hiervan ontvang je geen e-mailbevestiging. Controleer dus goed of je alles juist hebt ingevuld.

Totaal: € -